Fest med 360° vy

högt över takåsarna

Fest & Event på WGC24

I vår magnifika festvåning i etage, WGC 24, högst upp i Wenner-Gren skrapan avnjuter du fantastiska middagar med 360°-vy över Stockholm. Toppvåningarna 23 och 24 är som gjorda för fest. Välkomna dina gäster vid flygeln i foajén med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken. Eller lite mer formellt i marmorrummet en våning upp. Baren är som hämtad ur en James Bond-film eller TV-serien Mad Men, från den blickar du ut över Sveavägen och hela vägen söder om söder. Självklart med ett glas av din favoritdryck i handen. Oavsett vad du firar ger vi dig och dina gäster en fest att minnas!

Du är också gäst. När du bokar din kväll hos oss ingår serveringspersonal, dukning med linne, blommor och ljus, städning, ljudanläggning för mingelmusik och bemannad bar öppen mellan 18:00-01:00. Lokalhyran ingår för grupper över 40 personer.

Paket

Vendela’s Spegelsal som är vår största matsal tar upp till 90 personer sittande middag med runda bord. Det finns även möjlighet att hyra raka bord för fler sittplatser. Självklart kan vi ordna både mingelbuffé och sittande buffé. Bara fantasin sätter gränser för vilka festligheter som kan äga rum här! Biblioteket kan användas som matsal eller mingelyta.  Marmorrummet lämpar sig för champagneservering och bufféer.

* * * * *

SITTANDE MIDDAG
Serverad trerätters middag med kaffe
795 kr/person.
(max 80 personer)

* * * * *

BUFFÉ
Middagsbuffé med kaffe & dessert 695 kr/person.
(Max 96 personer)

Cocktail/Event/Mingel

Baren är som hämtad ur en James Bond-film eller TV-serien Mad Men, från den kan du blicka ut över Sveavägen och hela vägen söder om söder. En skönare miljö för drink och mingel är svår att tänka sig.

* * * * *

PRISER

Mingelbuffé med kaffe & chokladtryffel 595 kr/person.
(max 120 personer)

* * * * *

EXTRA
Vinpaket från 395 kr
Drinkbiljetter från 95 kr
Vickning från 40 kr
Canapéer från 40 kr
Extra öppet 3 500 kr/timme
DJ efter middagen från 10 000 kr
Prosecco från 94 kr
Champagne från 120 kr
Cocktail från 108 kr

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer