Fotografering & film

Vill du spela in din video eller anordna en fotografering i spektakulär miljö? På 24:e våningen i WGC24 finns en av de bästa och mest unika platserna i Stockholm att fota på!

Modefotografering, musikvideo, redaktionellt innehåll, profilfotografering eller reklamfilm? Utsikten från takvåningen WGC24 ger en fantastisk kuliss till alla typer av fotograferingar. Våra lokaler är flexibla i möbleringen och har olika färgteman samt material som marmor, vackra tyger och tapeter. Gemensamt för alla ytor är den moderna retrokänslan med inspiration från tv-serien Mad Men och New Yorks takbarer.

Självklart kan vi också ordna med lunch och catering om ni har en lång inspelningsdag planerad och behöver fylla på med lite energi. Eller varför inte runda av med en AW i vår bar?

Lokalhyra för fotografering

Kontakta oss för priser och offert på våra lokaler.

Samarbeten

Har du en idé om samarbete där du kan erbjuda synlighet i media, sociala medie-konton eller liknande ? Kontakta oss gärna så diskuterar vi vidare!

Referenser

Rebecca och Fionas video Taken Over (ft. Style Of Eye) är till stora delar inspelad hos oss, där de olika rummen möblerats om för att likna en lägenhetsmiljö.

Se även: Rodebjer fotografering av kollekstion S/S 2018